Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nevidljivi Vlatko'
Povratak na članak

Čovjek koji već 10 godina izbezumljuje hrvatski obrazovni sustav

Sve je počelo prije više od 10 godina kad se misteriozni "nevidljivi Vlatko" javio na svoj prvi natječaj za posao

Komentari 9

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:58 19.04.2017.

Ime je nepostojeće. Valjda mora imati i neke papire osim same molbe.

VL
DO
domxerex
14:43 19.04.2017.

Novinarski članak opet ima manjak. Nema podataka kakve on to ima kvalifikacije, osim da on smatra da ima kvalifikacije. Tako i ovaj novinar misli da je napisao dobar članak. Gosodine novinare nije posao u školi kao u novinama ili biti saborski zastupnik ili predsjednik države(jedno vrijeme je potrebita kvalifikacija bila i zatvorski staž), U školi morate nešto zaista odraditi i nešto djecu naučiti. To što vi ne volite školu i učitelje jer ste imali lošeg učitelja (vjerojatnije ste vi bili loš učenik) ne znači da se tamo ništa ne radi. Uostalom ako tako mislite već neko vrijeme možete svoje dijete (ako ga imate) ispisati i učiti kod kuće budući da ste vi pametniji od svih njih zajedno.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:29 19.04.2017.

svašta. čovjek se javlja na puno natječaja, ne samo škole, napada on i turističke urede, gradove i općine. novinar se mogao potruditi, pa pronaći osobu, saznati da se osoba predstavlja kao mag. oec., iz bakra, završio fakultet za menadžment u u turizmu i ugostiteljstvu, i tako dalje. pa malo kopati, i pronaći materijale o natječajima na kojima nije prošao, jer se nije pojavio niti na jednom razgovoru za posao, predstavljanju... pa bi bilo malo jasnije zašto ga se svaki put odbija. i možda nekog od nadležnih potaknulo da počne ovakve žalbe rješavati uz prethodno plaćanje postupka, kao kod javnih nabava. zakonom je propisano da se ne plaćaju neki novci za žalbe u postupku natječaja za posao, pa je jasno da ovaj siluje proceduru. sad kad znam o ovom slučaju, ja bih ga zaposlio! mora se pojaviti, a ako ima kvalifikacije, nema problema, neka radi. samo, rođen 74-e, diplomirao 2008.-e... ovi stariji studenti su opasni.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
12:34 19.04.2017.

OIB,JMBG,domovnica,rodni list,dokumenti o školovanju,sve glasi na ime Tvrtka??

VL
Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
13:51 19.04.2017.

Ne kužim, čovjek se 10 godina javlja na sve natječaje za koje ima potrebne reference i....? Tužno da već nije dobio posao, ali takvih nevidljivih ima koliko hoćeš! Oni su žrtve, a ne poslodavci koji raspisuju natječaje formalno, a primajuu po babi i stričevima..... Mora da je čovjek već stvarno izbezumljen!

VL
IA
Ian64
12:16 19.04.2017.

Treba gospodina ocrniti jer se javlja na natjecaje za koje ima kvalifikacije i prijavljuje korupciju koja je sveprisutna u zaposljavanju u obrazovnom sustavu. Odlično smo društvo!!!

VL
MI
mirkoP
17:04 19.04.2017.

Pa kaj se kod nas natječajem biraju ljudi a da se s njima osobno ne razgovara????? Na zdravlje!

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
14:47 19.04.2017.

Ne vidim u čemu je problem. Svatko se može javiti na natječaj i svatko može prijaviti svaki natječaj zbog nepravilnosti. To što "djeca pate" zbog inspekcije nije njegov problem već škole.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.