Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNA TUČNJAVA

Neviđena makljaža u njemačkoj školi: Ozlijeđeno 49 učenika, ravnateljici slomljena ruka, nastradao i policajac

Ilustracija
Unsplash
12.12.2023.
u 22:19

Obrazovna ustanova je sazvala krizni tim i pozvala školske psihologe. O incidentu su obaviještene i školske vlasti.

U masovnoj tučnjavi koja je izbila u ponedjeljak u školi "Gemeinschaftsschule Campus Efeuweg" u berlinskom Gropiusstadtu, koji se nalazi u četvrti Neukölln, ozlijeđeno je 49 učenika, dvoje učitelja, a ravnateljici je slomljena ruka.

Prema dosadašnjim informacijama, oko 10:30 u školi je izbila tučnjava između dvojice 14-godišnjih učenika i 15-godišnjeg učenika s jedne strane i još dvojice dječaka istih godina s druge strane. Jedan je učenik raspršio nadražujući plin, ali je sam naletio na oblak plina, dok se protivnik domogao spreja i njime napao protivnike. Naišao je još jedan 15-godišnjak i tučnjava je eskalirala.

Učitelj (38) i učiteljica (30) su pokušali spriječiti fizički obračun, ali su i oni napadnuti i poprskani sprejem. Potom je došla ravnateljica i pokušala razdvojiti učenike, ali netko ju je gurnuo te je slomila ruku. Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu. 

Policajci su po dolasku uspjeli smiriti situaciju, ali potom se pojavio 21-godišnji brat jednog učenika te je udario policajca šakom u lice. Policija je napokon uspjela svladati 21-godišnjaka koji ih je vrijeđao i prijetio. Morat će odgovarati za napad na policajce, prijetnje i vrijeđanje, piše Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

Glasnogovornik Uprave za obrazovanje u Berlinu u utorak je objavio da je ta obrazovna ustanova sazvala krizni tim i pozvala školske psihologe. O incidentu su obaviještene i školske vlasti.

VIDEO Plenković smijenio Filipovića i Lovrinčevića

Komentara 6

V0
Vlaskoulicanec4.0
14:38 13.12.2023.

Berlin Neukölln? Sve jasno...

ZG
zg1985
13:09 13.12.2023.

berlin,a i ostatak njemacke lici na bejrut i kabul

DR
draz
02:51 13.12.2023.

Ah ti primitivni Germani 😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije