Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Neven Jurica: Nisam kriv

Nevena Juricu tereti se za pronevjeru 677 tisuća kuna, a internom revizijom utvrđeno je kako je zapravo preplatio državi 21 tisuću dolara.
03. ožujka 2010. u 12:16 9 komentara 23 prikaza
neven jurica
Foto: Željko Hladika/PIXSELL

- Nisam kriv - rekao je Neven Jurica, bivši veleposlanik Hrvatske u UN-u, kojeg USKOK tereti za zlouporabu položaja.

Na zagrebačkome Županijskom sudu održano je pripremno ročište, a kako su se Jurica i njegova obrana odrekli vještačenja te pozivanja svjedoka iz New Yorka, sudac Ivan Turudić prvo ročište zakazao je za 24. ožujka.

Juricu se tereti za pronevjeru 677 tisuća kuna, a internom revizijom utvrđeno je kako je zapravo preplatio državi 21 tisuću dolara.

Viralni recept
Recept za pečeni krumpir 'srušio' internet: Ova metoda i začini spoj su koji čine savršenstvo
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • akil:

    Čitam,a ne vjerujem dali dobro vidim.Jedni ga terete za pronevjeru,drugi kažu čovijek je preplatio 20.000 dolara.Pitam se odakle početi čitati ovakve napise odostraga ili sprijeda.

  • -obrisani-:

    Neven Jurica: Nisam kriv Točno to. Nitko nije kriv što si kockarska protuha i raspikuća. I što mlatiš tudjim po koprivama.

  • -obrisani-:

    ma Jurica je kriv,..cim je Skupa sa Amerima bija napustija Salu UNa, a bili smo Clanovi u Vijecú Sigurnosti i tek primljeni u NATO , ..u momentu kada je Mesicév prijatelj-Mohamar Al Gadafi govorija.....(a posli Gadafi ni stija sa Loncárom, ... prikaži još!, niti govoriti o plinu iz Libije...)