Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitska iznajmljivačica:
Povratak na članak

'Neugodno mi je hodati s gostima po gradu, taj kult se širi kao epidemija'

Najbolji su mi oni koji iz dana u dan bacaju vreće iz svojih kuhinjskih kanti u obične male zelene kante za otpatke na ulicu jer su toliko lijeni napraviti 20 koraka više i te vreće ubaciti u kontejner, napisala je iznajmljivačica

Komentari 11

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:24 20.06.2019.

"...Taj kult, ne znam kako to drukčije nazvati..."___Nije to kult, to su primitivizam i nekultura...

VL
KG
KG002
12:20 20.06.2019.

To je taj primitivni mentalitet, na žalost, čast iznimkama...

VL
NE
nepocudni
12:07 20.06.2019.

pa po meni je Split uvjek bio najprljaviji grad , prvi put kad sam dosao u Split bio sam totalno sokiran kolicinom smeca u okolisu

VL
DU
Deleted user
14:00 20.06.2019.

Komunalni redari, kamere, evidencija kanti, naknade za plastičnu ambalažu i znatne novčane kazne za nemarne pojedince uvelo bi reda.

VL
SA
samoborka
19:17 20.06.2019.

Ja sam u Italiji. Sve vrvi turistima, a nigdje smeca. Sve cisto, uredno, mirisno. Ali..Hrvati se trude svim silama traziti svoje uzore u gorima od sebe (pa uzivaju u posjetima Beogradu, Sarajevu i ostalom Balkanu) i zato nasa,nekada lijepa i uredna Drzava, izgleda upravo tako, prljavo i balkanski. Na diku i ponos! Nema sanse da cu svoj novac ostavljati u Hrvatskoj, radije lijepo otputujem sa svojom obitelji u Italiju ili Austriju na godisnji! Nema smrada, nema smeca, nema primitivizma, nema cevapa i bureka,usluga i ponuda daleko izvad hrvatske, a cijene nize.

VL
Avatar Cica sekrecija
Cica sekrecija
16:56 20.06.2019.

Garant Srbi..nema ko drugi

VL
DU
Deleted user
14:24 20.06.2019.

Split je nekada imao Hajduk i Jugoplastiku i bio lijepi mediteranski grad sa dušom.Devedesetih su navalili tzv Hrvati iz BiH ,kosovari i taj grad srozali na najniže grane NE kulture.Split je danas leglo nekulture i prljavštine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.