Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Netko je zaboravio novac na bankomatu, a pošteni Tomas traži vlasnika

Šta ako je ostalo nekoj sirotinji ovdi, ja ne bi moga mirno spavati. Ja bi to vratija, a kako ću doći do njega, sada stvarno ne znam - rekao je Tomas novinarima InfoVodica
19. rujna 2019. u 16:50 3 komentara 4669 prikaza
Foto: INFOVODICE
Pogledajte galeriju 1/4

Iako mu je večer mogla završiti u debelom profitu, Tomas Ivas Mede odlučio je biti pošten i zaspati bez trunke grižnje savjesti . Kada je jučer navečer došao do bankomata Tomas nije ni slutio da će se ispred njega ukazati čak tri tisuće kuna koje je netko u žurbi zaboravio pokupiti. Pošteni nalaznik bez razmišljanja je kontaktirao portal InfoVodice kako bi se što prije locirao vlasnik poveće svote novca. 

Ilustracija Je li moguće Puljanin na ulici pronašao novac, želi ga vratiti, ali nitko mu se ne javlja

- Šta ako je ostalo nekoj sirotinji ovdi, ja ne bi moga mirno spavati. Ja bi to vratija, a kako ću doći do njega, sada stvarno ne znam. Želija bi da mi se čovik javi, nije svaki drugi danas vadija tri tisuće kuna - rekao je Tomas novinarima InfoVodica, a nakon toga je 'ulov' predao policiji i ostavio broj mobitela kako bi mu vlasnik mogao zahvaliti.

Na pitanje što bi učinio s novcem u slučaju da se vlasnik nikad ne javi, odgovorio je kao iz topa: 'Poili bi i popili, malo zapivali i svi se skupa počastili. A šta drugo!'

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma
 • Avatar Pepica.Pušić
  Pepica.Pušić:

  Oh moj Bože! Ako je već htio otkrit čiji su novci mogao je kontaktirati banku. Sirotinja sigurno ne diže i ne gubi toliko para. To može samo totalni id.ot!

 • Avatar MK
  MK:

  Pa zna možda Banka ko je zadnji prije njega podigao novac...?!

 • Shalan:

  A čiji je ovo bankomat? Nije jasno?!