Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro stiže video nadzor

Netko je stavio cvijeće za groblje na BMW koji je zapaljen u garaži u Splitu

Split: Policijski očevid u garaži nakon požara motocikala i automobila
Miroslav Lelas/PIXSELL
27.01.2022.
u 22:46

Garaža je gorjela dva puta i u ta dva požara nastradalo je 20 vozila

Netko je stavio cvijeće za groblje na BMW koji je zapaljen prošlog mjeseca u drugom požaru koji je u svega tri tjedna poharao garažu na Pujankama. BMW-om se koristio Splićanin koji je početkom mjeseca završio u zatvoru zbog prijetnje i obiteljskog nasilja, a već je osuđivan zbog dilanja droge. Garaža je gorjela dva puta i u ta dva požara nastradalo je 20 vozila, piše Dalmatinski portal.

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljima.

Grad Split preuzeo je garažu tek nakon požara. Do tada su stanari sami regulirali parkiranje. Gradska tvrtka Split parking uskoro bi trebala dobiti zaključak gradonačelnika kojim ih ovlašćuje da upravljaju garažom.

U tijeku je izrada elaborata nakon čega će se raspisati javna nabava pa će sve skupa potrajati par mjeseci. U garažu na Pujanke stižu kamere, tj. video nadzor, a instalirat će se i oprema za naplatu parkiranja te protupožarni sustav.

Ključne riječi

Komentara 4

UZ
uzdravlje
07:57 28.01.2022.

Grobljansko cvijece za zivog vlasnika, to mu dodje nesto kao osmrtnica u pokusaju.

TM
trade_mark
11:54 28.01.2022.

da se radi o nekom drugom autu, možda bih osjećao suosjećanje

LI
liliZG
10:17 28.01.2022.

umjesto konjske glave u krevetu, grobarski aranžman na zgarištu BMW-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije