Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA
Povratak na članak

Netanyahu maknut s govornice zbog raketnog napada iz Gaze

- Velike riječi zamijenila je nikakva akcija", rekao je najozbiljniji Netanyahuov protivnik u izjavi, obećavši da, ako postane premijer, neće "tolerirati niti jednu raketu".

Komentari 10

DU
Deleted user
23:07 10.09.2019.

Izrael će za kaznu anektirati "Zapadnu obalu",najveći dio doline rijeke Jordan.

VL
TK
Ten-kre
01:45 11.09.2019.

Sve već viđeno. Tako je i 38 brko napravio anschluss, pa Sudeti, pa ostatak Češke, pa Poljska i znamo što je dalje bilo. Narod koji je najviše (tako bar knjige govore) pretrpio najviše i koji je poslije rata dobio svoju državu ide istim stopama i istim načinom. Dobro su prepisali.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
23:05 10.09.2019.

Tipično za garavce, prvo provociraju pa kad dobiju po p...onda slijedi kmečanje😁😁😁 Puna podrška Izraelu, pokažite tom čoporu ˝doktora i inženjera˝ di im je mjesto!!

VL
DU
Deleted user
22:54 10.09.2019.

Islamistički Hamas iz dana u dan sve otvorenije napada Izrael.Židovka država nema drugog izbora do ići u rat. Bez široke kopnene ofanzive na Gazu Izrael neće biti siguran.Hamas je uz Iransku pomoć postao oziljna prijetnja.Pokret na izrealskim granicama ima i do 100 tisuća projektila kojima ugrožava jug Izraela iz dana u dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.