Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme u Zagrebu

Nesvakidašnji prizori: Dio grada oprao pljusak, dijelove pogodila snažna tuča, na kraju sve ukrasila duga

Nevrijeme u Zagrebu
Foto: Slavko Midzor/Bruno Fantulin/Foto čitatelj/Pixsell
1/14
12.09.2022.
u 16:24

Dok je u jednom dijelu grada samo snažno zapuhalo, negdje je pljusak potopio ulice, a negdje je tuča zasula vrtove i parkove.

Nevrijeme koje je u nedjelju poslijepodne protutnjalo Zagrebom i okolicom, mnoge je ostavilo bez teksta, Prizori koji su se mogli vidjeti nisu bili nimalo svakidašnji.

I dok je u jednom dijelu grada samo snažno zapuhalo, negdje je pljusak potopio ulice, a negdje je tuča zasula vrtove i parkove. Stvorila je probleme čak i na zagrebačkoj obilaznici, gdje ju je napadalo toliko da je cesta bila potpuno prekrivena, baš kao da je pao snijeg. Vozačima nije bilo nimalo jednostavno. 

Video: Tuča na autocesti kod Zagreba 

Oblak koji je sa sobom nosio nekoliko vrsta padalina mogao se jasno vidjeti iz ostalih dijelova grada što je prizor koji je mnoge iznenadio, jer nije nešto što se viđa svaki dan. 

Video: Snažan pljusak oprao grad

Na naš redakcijski mail stiglo je puno fotografija i videa, a kada ih sve pogledate pojedinačno malo je teško za povjerovati da je sve to bilo u istom gradu, gotovo istovremeno, i to u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. 

Video: Prekrasna snimka razvedravanja

Nakon svega temperatura je dosta pala, nebo se razvedrilo i ukrasila ga je duga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije