Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN KRAJ

Nestao prije osam godina dok je šetao pse: Mladić pronađen s modricama u besvjesnom stanju

Pronađen nestali mladić
Foto: Facebook/screenshot
1/3
03.07.2023.
u 19:45

Mladića iz Houstona pronašli su prolaznici ispred crkve, a majka je objasnila da je psihički i fizički u teškom stanju te da smatra da je bio teško pretučen i zlostavljan

Prema pisanju američkih medija, mladić iz Houstona koji je nestao kao tinejdžer prije osam godina dok je šetao pse, pronađen je živ u subotu s posjeklinama i modricama po cijelom tijelu, rekli su lokalni dužnosnici. Teksaški Centar za nestale objavio je sretnu vijest da se 25-godišnji Rudy Farias konačno vratio svojoj obitelji.

Našli su ga prolaznici u subotu ispred crkve u besvjesnom stanju. Njegova majka objasnila je da ima posjekotine i modrice po cijelom tijelu kao i krv u kosi te da je psihički i fizički u teškom stanju. Rekla je da smatra da je bio teško pretučen i zlostavljan te da zna da će put do ozdravljenja biti dug, no zahvalna je što joj je sin pronađen, piše ABC13.

VEZANI ČLANCI:

Farias je 2015. godine šetao svoja dva psa u blizini obiteljske kuće. Psi su se iz šetnje vratili kući, a Farias nije te je Centar objavio njegov nestanak. Mladić je u to vrijeme patio od depresije, PTSP-a i anksioznosti. Fariasov brat poginuo je u sudaru motocikla 2001. godine, a privatna istražiteljica nakon nestanka je rekla da je Rudy gledao svog najboljeg prijatelja kako umire pred njim, prenosi Wealthy Peeps. 

Direktor Texas EquuSearch, Tim Miller, rekao je da razvoj događaja smatra čudom. - Kako se to dogodilo? Vjerujemo u čuda i ovo je sigurno bilo čudo. Ne mogu vam ni reći koliko smo puta tražili i koliko je tragova i savjeta stiglo, a oni su jednostavno nestali i odjednom - ovo. Ima puno toga za istražiti da bismo vidjeli što se dogodilo, gdje se dogodilo, kako se dogodilo - zaključio je Miller. 

 

Komentara 1

Avatar Cohen
Cohen
16:39 04.07.2023.

Vijest je samo da je pronađen nakon osam godina. U kakvom je stanju nađen (nesvijest ,modrice, posjekotine) je druga razina i ne ide u naslov. Niti je i nesvijesti, niti ima modrice i posjekotine još od dana nestanka. Ništa o tome gdje je bio sve te godine i što mu se događalo. Pa valjda je došao k sebi i progovorio od kad su ga našli, pa do objave vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije