Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala osoba

Jeste li je vidjeli? Maloljetnica 27. lipnja otišla iz kuće, obitelj još nema informacija o njoj

nestali.gov.hr
30.06.2023.
u 13:09

Maloljetna Lucija Jurković udaljila se sa svog prebivališta u Ulici Nikole Tesle 27. lipnja, otkada obitelj nema nikakvih informacija o njoj

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je kako se traga za maloljetnom Siščankom čiji je nestanak prijavljen dana 27. lipnja 2023. godine i objavljen na stranici Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale njenim pronalaskom, policija poziva građane koji imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli da im to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Maloljetna Lucija Jurković udaljila se sa svog prebivališta u Ulici Nikole Tesle 27. lipnja, otkada obitelj nema nikakvih informacija o njoj.

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pogledajte kako je legendarni trener Osijeka i Zvezde izazvao tešku prometnu nesreću

Komentara 2

ZI
ziva___istina
14:51 30.06.2023.

Mozda se naljutila na roditelje pa kad se ohladi vratit ce se nazad.

DU
Deleted user
13:59 30.06.2023.

Nije nestala samo je Tesla nešto kemijao sa strujom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije