Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO KOD LUDBREGA

Velika potraga za 25-godišnjakom, automobil mu je pronađen pokraj kanala

Foto: PIXSELL/nestali.hr
1/3
05.06.2021.
u 12:08

U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu majcu s crnim crtama te u plave traperice i crne kožne tenisice

Policijska postaja Ludbreg je jučer u 18 sati zaprimila prijavu nestanka Matije Horvata, rođenog 26. siječnja 1996. godine u Varaždinu. 

Prema prijavi, on se jučer oko 7 sati udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama Ludbreškim, s osobnim vozilom marke Fiat Punto. - Odmah po zaprimanju dojave, policijski su službenici poduzeli žurne mjere traganja te je vozilo pronađeno istog dana oko 20 sati na kanalu HE Dubrava u Dubovici, dok se za nestalom osobom traga i dalje. 

Foto: nestali.hr

Današnjeg dana od jutarnjih sati, nastavlja se intenzivno traganje te su u potragu uz policijske službenike, uključeni i pripadnici HGSS Stanice Varaždin i vatrogasci VZO-a Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ - kažu u PU varaždinskoj. 

Nestali Horvat je u trenutku odlaska od kuće bio odjeven u bijelu majicu s crnim crticama i plave traperice, a nosio je i crne kožne tenisice.

- Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba - mole u policiji. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije