Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST ZA SVIJET
Povratak na članak

Nestalo dvije i pol tone uranija iz Libije, strahuje se da nije u rukama Islamske države

"Agencija za atomsku energiju će provesti daljnje postupke provjere kako bi razjasnila okolnosti uklanjanja ovih materijala i njihovu trenutnu lokaciju", kazao je Rafael Grossi

Komentari 5

AM
amorphius
23:05 19.03.2023.

eto ti ga na,čim su uklonili gadafija, ošlo sve po zlu.

VL
GO
goran2hr
14:07 18.03.2023.

Kao i ostali NATO poduhvati i napad na Libiju bio je na našu (hrvatsku) štetu i sramotu.

VL
PM
Pionir_Mali
23:44 18.03.2023.

Amerika je ta koja je izazvala Rat u Libiji.Povijest SAD karakteriziraju nasilje i ekspanzija. Otkad su stekle neovisnost 1776. godine, Sjedinjene Države neprestano su tražile ekspanziju silom: poklale su Indijance, napale Kanadu, vodile rat protiv Meksika, potaknule Američko-španjolski rat i anektirale Havaje. Nakon Drugog svjetskog rata, ratovi koje su Sjedinjene Države izazvale ili pokrenule uključivali su Korejski rat, Vijetnamski rat, Zaljevski rat, Kosovski rat, Rat u Afganistanu, Irački rat, Libijski rat i Sirijski rat, zlorabeći svoju vojnu hegemoniju kako bi utrla put ekspanzionističkim ciljevima.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
14:25 18.03.2023.

Ukrali ruski Wagnerovci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.