Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestali dječaci
Povratak na članak

'Luka je već jednom otišao od kuće, ali već drugi dan smo ga našli...'

Dječaci žive nekoliko stotina metara jedan od drugoga. Jedan nije uzeo mobitel, a drugi se ne javlja na telefon

Komentari 3

NA
Narcis660
23:43 28.09.2017.

Sta reci a nepogrijesiti?Osim da se sretno vrate svojima zivi i zdravi!Jadni roditeljil!!!!!! No ipak jedna nedoumica :Luka je i prije tako otisao od kuce pa zar nije bio premlad za takve ispade s obzirom da je i sad relativno mlad?Dao Bog da se sretno vrate a onda kazna ,sankcije ,rezovi jer za batine su zakasnili to su trebali puno prije....

VL
MA
malaval
15:52 29.09.2017.

Tako je,roditelji napuste decu da rade sta hoceju!Ja bi roditelje kaznila za ne-vaspitanje deteta jel su ga oni pustili da bezi i prije!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:35 29.09.2017.

Luka nije dobar djecak. Luka je buducu ubojica, bas kao i njegov prijatelj. Kad HR javnost shvasti te vrlo cite cinjenice, kriminala ce u domovini biti bitno manje....u korijenu treba sasjeci takove, da u buducnosti ne citati o silovanjima, ubojstvimaa i slicno......I ne pitajte bake, pitajte roditelje......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.