Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zračnoj luci Sinj

Zrakoplov izletio s piste pri slijetanju i udario u stablo. Pilot i kopilot van životne opasnosti

Zrakoplov Cessna 172 u letu
Dino Stanin/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.07.2023.
u 22:37

Zrakoplov je pri slijetanju izletio s piste i udario u stablo, pri čemu su ozlijeđeni pilot i kopilot.

Pilot i kopilot, koji su u nedjelju navečer u Sinju pri slijetanju manjeg zrakoplova tipa Cessna sletjeli s piste i udarili u stablo, strani su državljani i trenutno su na obradi u Hitnom medicinskom prijemu, doznaje se u Kliničkom bolničkom centru Split.  Dvojica stranih državljana su 1973.  i 1974. godišta i izvan su životne opasnosti. Jedan ima lakše tjelesne ozlijede, a drugi frakturu lumbalnog kralješka, rečeno je Hini u splitskom KBC-u.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Županijski centar 112 Split zaprimio je u 19,34 sati dojavu da je u Zračnoj luci Sinj došlo do nesreće prilikom slijetanja manjeg zrakoplova tipa Cessna 172A.

O nesreći obavješteni su hitna medicinska pomoć, policija, JVP Sinj, Hrvatska kontrola zračne plovidbe i Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu, navedeno je u objavi.

Kako smo doznali iz JVP-a Sinj na terenu su bila dva vozila i sedam vatrogasaca koji su bili na mjestu nesreće kako bi spriječili da ne bi došlo do požara. 

VIDEO: Brod u plamenu kod nizozemske obale prevozi gotovo 500 električnih automobila

Komentara 3

NE
NervozniPoštar
00:37 31.07.2023.

Ako je ona ledina Zračna luka Sinj, onda i Glavice, Dicmo, Brnaze i Otok mogu imat svaki po jedno Sveučilište.

JO
jocoudriga
13:31 31.07.2023.

Van životne opasnosti? A one smrtne?

NO
Nordik
07:22 31.07.2023.

Jel to Bulj sadi stabla po pistama i oko pista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije