Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUDI SE OKRENUO NA KROV

Nesreća u Splitu: Mladići bježali od policije pa se prevrnuli s autom

Nesreća u Splitu
Foto: 24sata
26.05.2020.
u 14:35

Nesreća se dogodila oko 13 sati u Vinkovačkoj ulici u Splitu

Bježeći od policije, dvojica mladića u Audiju doživjeli su prometnu nesreću uslijed koje je automobil završio na krovu.

Nesreća se dogodila oko 13 sati u Vinkovačkoj ulici u Splitu. Mladići su bježali od policije jer je policajac svjedočio kada je vozač crnog Audija ogrebao drugi auto na križanju Poljičke i Dubrovačke ulice u Splitu. Iz policije su kazali kako su morali upotrijebiti silu jer su mladići pokušali pobjeći, a to su potvrdili i svjedoci koji su se našli na mjestu događaja.

- Okrenuli su se na krov, jedan je pokušao pobjeći, ali uhvatio ga je policajac na motoru. Sva sreća da nitko od pješaka nije stradao - ispričao je očevidac za 24sata.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:04 27.05.2020.

ne zanimaju me tko su mladići ... recite tko su tatice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije