Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO SPREMAN ZA PREDAJU

Šok u Puli: Pao im brod i razbio se. Direktorica: 'Oprostite, ne mogu ni pričati'

Pula: Spustio se pljusak u pulskoj luci
Srecko Niketic/PIXSELL
09.02.2021.
u 08:29

Riječ je o ribarici koju je Tehnomont gradio za vlasnika iz Irske

Jučer je u pulskoj luci s travel lifta pao novi novcati brod koji je izgradio pulski Tehnomont. Riječ je o ribarici koju je Tehnomont gradio za vlasnika iz Irske te koja je trebala biti otpremljena vlasniku.

– Dogodilo se što se dogodilo. Srećom, nitko nije nastradao. Brod je bio položen na Avangardovu navozu, dakle odgovornost je njihova. No, svi smo jednako žalosni zbog nemilog događaja. Oprostite, ne mogu ni pričati – rekla je prilično potresena direktorica Tehnomonta Gordana Deranja za Glas Istre.

Prema neslužbenim informacijama, brod je pao tako što je jedna sajla pukla dok su ga dizali. 

U Dublinu je 16. prosinca 2018. potpisan ugovor za gradnju dvije ribarice od 26 metara za irske naručitelje. Riječ je o ribarskim brodovima dužine 26 i širine 7,6 metara, ukupne snage motora 420 kW. Brodovi su opremljeni opremom za koćarenje te skladišnim prostorom za smrzavanje i skladištenje ribe.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
SamoIstina
09:38 09.02.2021.

Dobro da je na mjestu pao, Deranja, zarada 0 (nula) kuna, ma dat će Burilović potporu ..

SU
subito
09:23 09.02.2021.

Brod pao i razbio se?! Kako se brod može razbiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije