Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državljanin srbije

Nesreća u Ilici: 46-godišnji vozač Audija platio kaznu od 18.800 kuna

Nesreća na Ilici
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
17.04.2016.
u 17:15

Vozač je u trenutku nesreće imao 1,77 promila alkohola u krvi, a danas je izveden pred suca za prekršaje kojem je sve priznao

Muškarac koji je jučer vozeći Audi 6 skrivio prometnu nesreću u zagrebačkoj Ilici, i u kojoj je hrabrom reakcijom otac koji je šetao s bebom u kolicima u posljednjim trenucima izbjegao tragediju, državljanin je Srbije starosti 46 godina, potvrdila je policija. 

Vozač je u trenutku nesreće imao 1,77 promila alkohola u krvi, a danas je izveden pred suca za prekršaje. Kako smo neslužbeno doznali, 46-godišnjak je sve priznao te je platio maksimalnu novčanu kaznu, ukupno 18.800 kuna, a nakon noći provedene u jedinici za zadržavanja pušten je kući.

Oko 10 sati vozač automobila izgubio je kontrolu te je naletio na stup semafora i stupiće na Ilici kod kućnog broja 125 u blizini Trga Francuske republike. Auto je nastavio nekontrolirano juriti nogostupom prema ocu koji je gurao kolica s djetetom. Otac je trznuo kolica kada je vidio auto kako nekontrolirano ide prema njima te je dijete ispalo van te je nakon pregleda u Klaićevoj bolnici pušteno kući.

Cijeli događaj snimile su nadzorne kamere, a možete je pogledati OVDJE.

>>Snimka oca kako u posljednji čas spašava sebe i bebu pred pijanim vozačem je nevjerojatna!

Komentara 113

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:53 17.04.2016.

u dugogodišnji zatvor kao upozorenje drugima!

IV
ivaba
14:23 17.04.2016.

E da je iz Hercegovine sto bi vristili naslovi u medijima........

LI
lipnjak
14:10 17.04.2016.

Opet srbin ugrožen ni pisljivih 1,7 promila nemoš imat a da ih ustaše ne prozivaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije