Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKENIK

Nesreća u Donjem Vukojevcu: Radnik se nakon pada s krova bori za život

Vozilo Hitne pomoći
Nikola Cutuk/PIXSELL
26.10.2021.
u 11:36

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život

Za vrijeme adaptacije krova obiteljske kuće u Donjem Vukojevcu, na području Lekenika, 46-godišnji djelatnik tvrtke koja je izvodila radove je pao s krova na betonsku podlogu i teško se ozlijedio.

Dogodilo se to jučer, 25. listopada, u jutarnjim satima. Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Očevid na mjestu događaja obavljen je u suradnji s inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata. Policija će o ovom događaju dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Sedam osoba u Brčkom preminulo zbog trovanja plinom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije