Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Nesreća na radu: Poginuo radnik u brodogradilištu Viktor Lenac

Rijeka: Brodovi na remontu u brodogradilištu Viktor Lenac
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
21.03.2023.
u 18:13

Tijekom obavljanja posla u kostrenskom Brodogradilištu Viktoru Lencu u utorak je oko 13,30 sati poginuo radnik, doznaje se iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Malo prije 14 sati došlo je do nesreće u Brodogradilištu 'Viktor Lenac' u kojoj je smrtno stradao radnik. PU primorsko-goranska javlja kako će više informacija o okolnosti ove nesreće biti poznato nakon što se obavi policijski očevid. Na novinarski upit, iz policije su potvrdili da je, prema prvim podacima, radnik poginuo obavljajući svoj posao. Očevid, kojima se utvrđuju uzrok i okolnosti nesreće, još traje.

Prema prvim informacijama, tragedija se dogodila oko 14 sati na brodskoj rampi kada je u radnika udario viličar i usmrtio ga, javlja Novi list.

Komentara 1

OB
Oblivion
19:57 21.03.2023.

Hoće li taj radnik biti pokopan uz počasti i državnu vrhušku ko vojnici/plačenici koji ubijaju po stranim državama??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije