Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS

Nesreća na Dravi: Pukla sajla pontona i odrezala prste 15-godišnjaku

Veslači na Dravi
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
26.11.2019.
u 13:50

Policija i Lučka kapetanija napravili su službeni zapisnik nakon nesreće.

Ispred osječkog veslačkog kluba Iktus u petak 15-godišnji osječki veslač zadobio teške ozljede na lijevoj ruci. On je zajedno s petoricom klupskih kolega držao sajlu pontona, međutim u jednom trenutku sajla je puknula i otkinula 15-godišnjaku prste. 

Mladić je vrlo brzo prevezen u osječku bolnicu, odakle je prebačen na Rebro gdje su mu liječnici zašili prste. 

- Nisam bio na mjestu događaja i ne mogu sa sigurnošću kazati što se točno dogodilo, ali istina je da su dečki držali sajlu s kojom je ponton privezan za obalu, ona je pukla i, na žalost, stradao je naš mladi član. Znate, svi smo u šoku i ovo su vrlo teški dani za klub - kaže predsjednik VK Iktusa Daniel Srb, piše Glas Slavonije. 

- Da, neki se pitaju gdje su bili treneri, bili su u blizini, odmah uz dečke. No, ovo je doista nesretni splet događanja. Treneri su vrlo brzo reagirali, oni su našeg člana i odvezli u bolnicu ne želeći gubiti vrijeme do dolaska vozila Hitne pomoći. Iz Osijeka je hitno prebačen na Rebro gdje su mu prsti prišiveni, on je dobro i sad samo molimo Boga da se nešto ne zakomplicira u oporavku - dodao je Srb.

Predsjednik veslačkog kluba istaknuo je kako je užasno to što se dogodilo i zbog mladog veslača kao i zbog njegove obitelji. 

Policija i Lučka kapetanija napravili su službeni zapisnik nakon nesreće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije