Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar na autocesti

Nakon nesreće, Emir Hadžihafizbegović završio na operaciji ruke

emir
Foto: Pixsell
1/10
13.10.2014.
u 12:48

Dvadesetak minuta prije nesreće, teže je vozilo porušilo niz svijetlećih oznaka, kojima je promet, zbog radova, preusmjeravan na desni vozni trak

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A 3 između Okučana i Zagreba, kod mjesta Bročice, 300 metara od izlaza za Novsku, sinoć se oko 20 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 63-godišnja žena iz Zagreba, a dvije su osobe teže ozlijeđene.

Kako je ustanovljeno očevidom, dvadesetak minuta prije nesreće, teže je vozilo porušilo niz svijetlećih oznaka, kojima je promet, zbog radova, preusmjeravan na desni vozni trak. Kako je priopćeno iz PU sisačko-moslavačke, vozilo se nije zaustavilo i za njim se traga. Na porušene oznake potom je naišlo šest osobnih automobila, kojima su uglavnom oštre krhotine probušile gume, pa su se zaustavili na desnom traku.

Među njima je bilo i vozilo županjskih registracijskih oznaka, u kojem su uz vozača bile i dvije putnice. Vozilo se, za razliku od drugih, zaustavilo na lijevom traku. Vozač je u mraku pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stajale pokraj njega. Sa Škodom karavan bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, naišao je glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je pokušao svojim vozilom proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila.

Pritom je udario 63-godišnjakinju i vozača, a potom je autom udario u gromadu zemlje zadobivši i sam teže ozljede. Kako je rekao županijski državni odvjetnik Marijan Zgurić iz Siska, koji je obavio očevid, troje ozlijeđenih hitno je prevezeno u bolnicu u Novu Gradišku, gdje je već oko 21 sat žena podlegla ozljedama. Glumac je završio na operaciji ruke, dok je vozač drugog automobila pušten na kućnu njegu. Državni je odvjetnik dao nalog za obdukciju tijela poginule, iako je ustanovljeno da nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola. Dodao je kako će se daljnjim radnjama utvrditi je li riječ o kaznenom djelu iz prometa ili općeopasnoj radnji.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

FOTO: Ivica Galović/PIXSELL

>>Jedna osoba poginula u sudaru automobila i motocikla

>>U sudaru s kombijem poginuo vozač automobila

Komentara 37

Avatar klokan62
klokan62
07:33 13.10.2014.

zasto u naslovu ne stoji da je upravljao umjesto sudjelovao...

LO
loza
07:27 13.10.2014.

a mjenjali gume bez znakove upozorenja.... što lažete napaćeni narod, uvijek kad netko iz viših sfera nekog pregazi uvijek nešto nije valjalo na cesti jer oni su savršeni! da to je to učinio u Mađarskoj gulio bi ko Čačić jerer nije Mađarska "zvezda".

DU
Deleted user
08:07 13.10.2014.

Nije sudjelovao već je udario ženu. Dakle prouzročio smrt druge osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije