Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mokri kolnici

Nesreća na A3 između čvorova Bobovica i Sveta Nedelja

Rijeka: Zbog obilne kiše podignute su šahte iz kojih se slijevaju potoci
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
29.09.2022.
u 07:51

Zbog lokalno izraženijih pljuskova moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali pa iz HAK-a vozače pozivaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak.

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Bobovica i Sveta Nedelja u smjeru Lipovca vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat, upozoravaju u četvrtak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog lokalno izraženijih pljuskova moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali pa iz HAK-a vozače pozivaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak.

Upozoravaju i kako je na autocesti A7 između tunela Jušići i čvora Jurdani uočen pas na kolniku.

Zbog izlijevanja rijeke Kupe i odrona za sav promet zatvorene su ŽC5033 Brod na Kupi – Čedanj i Brod na Kupi-Hrvatsko, LC58032 Zapeć – Blaževci te Murari-Sv.Bartol-Zamask.

Zbog radova na cesti večeras od 22 do 5 sati bit će zatvorena autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Skradin i Prgomet u oba smjera (zatvoreni i čvorovi Šibenik i Vrpolje). U istom razdoblju bit će zatvorena i autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Oštrovica u oba smjera te brza cesta Solin-Klis (DC1). Obilazak je starom kliškom cestom.

Međunarodna biciklistička utrka "CRO RACE 2022." održava se od 27. rujna do 2. listopada. Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa i posebna ograničenja, upozoravaju iz HAK-a. 

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Porozina-Brestova i Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik; katamaranska linija Mali Lošinj - Ilovik - Susak - Unije - Martinšćica - Cres - Rijeka te brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije