Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozilo udarilo u zaštitnu ogradu

Nesreća na A1 kod Bosiljeva u smjeru mora. Vozi se u koloni jednim trakom

Nesreća u Svetom Roku
Marko Dimic/PIXSELL
04.07.2019.
u 07:26

Na autocesti A1 između tunela Sveti Rok  i vijadukt Božići brzina je ograničena na 80 km/h zbog jakog vjetra, javlja HAK

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 kod čvora Bosiljevo 1 u smjeru mora vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko 2 km, javlja HAK. Iz PU karlovačke doznajemo da je jedno vozilo udarilo u zaštitnu ogradu. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih. Očevid je u tijeku.

Također zbog bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.  Na autocesti A1 između tunela Sveti Rok  i vijadukt Božići brzina je ograničena na 80 km/h zbog jakog vjetra. 

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima mjestimice na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni tijekom dana mogući su na gradskim prometnicama i obilaznicama (zbog pojačanog prometa), te na dionicama cesta na kojima se vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji zbog radova ili redovitog održavanja cesta.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Analizator
Analizator
07:41 04.07.2019.

Stanite na kraj manijacima za volanom, na autocesti je ograničenje 130 s razlogom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije