Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lov pošao po zlu

Nesreća kod Zadra, mlađi lovac upucao starijeg i teško ga ozlijedio

Foto: Getty Images
11.11.2019.
u 11:00

Prema prvim saznanjima, 51-godišnji lovac je ozlijeđen sačmom lovačke puške

Jučer oko 12 sati na području Slivnice Gornje prilikom lova teže je ozlijeđena jedna muška osoba. 

Prema prvim saznanjima, 51-godišnji lovac je ozlijeđen sačmom lovačke puške, kojom je pucao drugi lovac u dobi od 39-godina te je zadobio teške tjelesne ozljede.

– U tijeku je obrada radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile događaju – istaknula je Sonja Šimurina iz PU Zadarske.

Ključne riječi

Komentara 3

LA
lazovcino
21:22 11.11.2019.

Bravo tako se to radi , samo nisam vido, pa bi bilo dobro da ponovis postupak sa istom osobom, da se uvjerim u istinitost tvrdnji.

DU
Deleted user
12:35 11.11.2019.

Dam se kladit' da su ovi zaljubljenici u oružje i rokanje po nemoćnim životinjama bili u Anconi kad je tribalo pucat...a, di'š, bogati, kad su čede imali puške, pa mogli uzvratit'...

SN
SNV
11:20 11.11.2019.

Zadar je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije