Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADIĆ UHIĆEN

Djevojku u Zagrebu ugurao u prtljažnik i vozio 70 kilometara

policija očevid
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
11.11.2019.
u 09:48

Dvaput joj je ozbiljno prijetio držeći u rukama pištolj i nož, otkrili su u policiji

Mladić (26) je uhićen nakon što je djevojku (19) u Zagrebu strpao u prtljažnik te je automobilom odvezao 70 kilometara dalje, do okolice Križevaca, i tamo joj prijetio vatrenim oružjem.

Dogodilo se to potkraj listopada ove godine. Potom je jadnoj djevojci s nožem u rukama prijetnje uputio i u subotu na širem području Križevaca. Djevojka je lakše ozlijeđena.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je mladić sa šireg križevačkog područja na području Zagreba fizički napao djevojku te je ugurao u prtljažnik vozila. Potom ju je odvezao u blizinu Križevaca, gdje joj je s vatrenim oružjem u rukama izrekao prijeteće riječi, a to je ponovio uz prijetnju nožem i 9. studenoga. Protiv njega podnesena je kaznena prijava i predan je pritvorskom nadzorniku”, priopćili su iz koprivničke policije.

Tereti ga se za kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje.

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
14:10 11.11.2019.

Da ga sad opale par godina s prisilni radom, mislim da bi se mentalni sklop nekih promijenio. Treba uvesti u zatvore prisilni rad, a ne da dobivaju tužbe jer ih je previše u sobi. Tko želi bili kakvu "povlasticu" neka je zaradi. Ovdje je bilo samo pitanje vremena kad bi je ubio, da ga nije prijavila. I tko zna kako će to na kraju završiti.

SA
samograd
16:14 11.11.2019.

Prije neki dan sam vozeći se vlakom slušao djevojku staru iznad 30, pokazivala je drugoj sa kojoj je sjedila pored mene što je njezin momak napravio drugom u nekoj šori . Dok je listala po facebooku vidio sam nabildanu momčinuldanu momčinu u društvu sa nekim psom veličine junca , njezina prijateljica je priupitala kad će na kavu odgovorila je da ne može i rekla " znaš da on ne voli da hodam bez njega" . Sutra kad mu bude davala nogu mogu zamisliti naslov u novinama , neka svatko bira svoj put al čačkati mečku pa se kasnije žaliti pomalo je glupo.

CH
chemica
13:10 11.11.2019.

Što, prijavili ga za kršenje javnog reda i mira? Njoj su uvalili jednu istu takvu prijavicu jer je vrištanjem uznemiravala javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije