Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična pojava

Neretvanski ribari: U Metkoviću lovimo sipe, u Kuli Norinskoj hobotnice, a u Čapljini raže

06.01.2022.
u 22:11

Pave Jerković, ugostitelj i pionir fotosafarija na Neretvi, kaže da bismo trebali bolje kontrolirati balastne vode brodova koji dolaze: 'Donijeli su puno toga lošeg i zlog u ušće i dolinu Neretve. Pojavio se plavi rak koji jede sve, od lubina do orade, a uništava čak i kamenice”

Ključne riječi

Komentara 2

JO
JosefKa
08:27 07.01.2022.

Priroda je jedino sto jos donosi novac ovdje. Za novce sutra pozivamo kruzere i tankere sa svim balastnim vodama na svijetu i bez ikakve kontrole. Za novce sutra betoniramo svaki pedalj obale, sijecemo svako, lako dostupno stablo i spricamo usjeve kemikalijama 3-7 puta po sezoni. Prekosutra? Tko ce objasniti djeci da su njive kisele, da je caulerpa taxifolia pojela podmorje (osim ves masina i auto guma koje nisu jestive)? Tko ce objasniti klizista i odrone? Tko ce objasniti zasto je Jadran postao nakupina armiranog betona za najsiromasnije turiste? Onaj rodjo koji se "snasao" za gradjevinsku? Zbog njega svi sutra imamo manje novca. Puno manje.

PR
prokurator
00:02 07.01.2022.

ide jadransko more polako kvragu, kao i cijela priroda... uskoro sipe i u savi kod siska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije