Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epilog
Povratak na članak

Nepovratne potpore u Crncu istražuje policija

Dvije godine od afere s poticajima iz vremena državnog tajnika Srećka Selanca stigla i prva kaznena prijava

Komentari 5

VR
VRBINA
11:49 08.12.2011.

Ma, ovakvih slučajeva je na pretek i zapravo je čudo da je Hrvatska na dnu, a ne ispod dna. Koliko je njih dobilo poticaje za tisuće hektara a ni brazdu nisu zaorali, no važno da su lovu strpali u džep. Eto vam vaše županice Lovrić koja je preuzela HDZ-ove metode i sada tuče HDZ s lakoćom. Probo i Đapić, međutim, taj neki Novak nema težinu kako si je umislio, trgovao je uludo s Đapićem pa će sada u Sisku gubiti. Neka spor oko preuzimanja INE od strane MOL-a rješavaju oni koji su za to plaćeni, ali je evidentno da je INA bila džavi dužna ko Grčka, baš su je krali i krali Rvatine, a sada pod vodtstvom MOL-a dobit od 6 milijardi i 700 milijuna kuna. Tako je bilo i u moj tvrtki dok je nisu preuzeli stranci od hrvatskih lopova.

VL
AM
amarko24
15:50 08.12.2011.

Ma neka je dao svima u seli i oko sela, trebao je i više, možda je oca i suprugu trebao izostaviti iz svojih poslovnih planova. To je samo jedan od primjera kako pomoći bližnjemu svomu. Kad dođu crveni na vlasti biti će toga još i više.

VL
MR
MrSr
16:40 08.12.2011.

iz teksta: \"... jer je u ožujku 2010. godine Srećko Selanac napustio Ministarstvo poljoprivrede gdje je morao podnijeti ostavku i trenutačno radi u Herbosu.\" Jadan on,sad ne \"radi\" vise za placu od 15 000kn,nego za 8000 kn. Kako mi gaa je zao... Ma odvratno smo drustvo,pa da ima imalo pravde prvo bi se njega istrazilo do temelja, a ne mu odmah davati novo radno mjesto (mozda i izmisljeno neko,tko to zna....) Tko ce zaposlit ljude iz Segestice? Željezare? Nakon sto su dobili otkaze,a nista nisu UKRALI niti PRONEVJERILI. Bitno da se ovakvima nade radno mjesto. Jedva cekam da zapjevam ovu i da ne citam o ovakvima: Bože čuvaj Hrvatsku,odo ja u Njemačku

VL
DA
daguber
11:21 12.12.2011.

sve i ako je dao ocu i supruzi dao je i drugima oni drugi trpaju sam sebi i nikom drugom nista ne daju, pa ni njima se ne sudi a ovako dobrog covika sad treba sudit zatvorit i u okove s njim

VL
BA
babica5
13:50 12.12.2011.

Šta te lopine još nisu u zatvoru i vratile lovu???? Tu nešto gadno smrdi.Tko tu bagru štiti šta je sudstvo do sada radilo? Ma nižu mi se pitanja ,ali bolje da šutim. \"policija-pravosuđe\" fuj,,fuj sve trulo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.