Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Neoprezni vozač (25) naglo zakočio pa pao s motocikla, teško je ozlijeđen

U Fonovoj ulici u Zagrebu izbio je požar u stanu pri čemu se jedan čovjek nagutao dima
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.12.2022.
u 20:02

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka donijeti obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, javlja policija

Mladić (25) teško je ozlijeđen je u nesreći koja se danas oko 13.30 sati dogodila u Slavonskom Brodu, i to nakon što je sletio sa svog motocikla. Do nesreće je došlo u Ulici Petra Krešimira IV, a brodsko-posavska policija izvijestila je kako je 25-godišnji motociklist zadržan na liječenju u bolnici. 

Nakon obavljenog očevida policija je utvrdila kako je 25-godišnjak, ''upravljajući motociklom zbog neprilagođene brzine kretanja sustigao drugi motocikl koji se kretao ispred, te u izbjegavanju udara zakočio, izgubio nadzor nad istim, te pao sa motociklom na kolnik''.

25-godišnjak se tako odklizao i udario tijelom u lijevi prednji dio automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera, dok je njegov motocikl udario u automobil iza. Nakon toga motocikl je dalje odklizao u stražnji dio parkiranog teretnjaka i tamo se zaustavio.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka donijeti obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, javlja policija. 

>> VIDEO Preokret u Zagrebu: U posljednji trenutak ipak se odustalo od novogodišnjeg vatrometa


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije