Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2,89 promila

Pijan ludovao s biciklom po Slavonskom Brodu pa pao s njega. Teško je ozlijeđen

Zagreb: Obilježava se Svjetski dan bicikla
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.12.2022.
u 16:52

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonsko Brodu. Protiv 56-godišnjaka slijedi odgovarajuća prijava

Jučer je u večernjim satima došlo je do prometne nesreće u Slavonskom Brodu nakon što je 56-godišnjak pod utjecajem alkohola pao s bicikla te se teško ozlijedio. 

Kako je javila brodsko-posavska policija, do nesreće je došlo oko 21.40 sati. 

''56-godišnjak je upravljajući biciklom pod utjecajem alkohola od 2,89 promila, na kojem nije imao upaljena svjetla niti je na sebi imao reflektirajući prsluk, umanjio stabilnost bicikla prilikom vožnje jer je istovremeno dizao obje ruke s upravljača bicikla, uslijed čega je pao preko bicikla na kolnik, teško se ozlijedivši'', navodi policija.

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonsko Brodu. Protiv 56-godišnjaka slijedi odgovarajuća prijava. 

>> VIDEO Preokret u Zagrebu: U posljednji trenutak ipak se odustalo od novogodišnjeg vatrometa

Komentara 1

XN
xnet0822
16:56 02.01.2023.

Bok gospon Flaša, kak ste kaj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije