Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više slučajeva

Neodgovorni 55-godišnjak dva dana zaredom kršio mjeru samoizolacije

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
21.01.2021.
u 10:15

Za počinjene prekršaje iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prekršiteljima prijete novčane kazne u iznosu od 8.000 do 15.000 kuna.

Neodgovorni 55-godišnjak iz Sulkovaca kraj Požege zaradio je dva prekršajna naloga jer ga policijski službenici dva dana zaredom nije pronašli na adresi prebivališta, iako mu je izrečena mjera samoizolacije.

Kod kuče ga najprije nije bilo u utorak prijepodne, a zatim ponovno u srijedu, također u prijepodnevnim satima. Policija protiv muškarca podnosi prekršajne naloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

- Policijski službenici kontroliraju sve osobe koje se nalaze pod mjerom samoizolacije. Što se tiče 55-godišnjaka, on u dva navrata nije zatečen na adresi prebivališta – potvrdila je glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Inače, slučajevi kršenja mjera samoizolacije na požeškom su području u posljednje vrijeme sve češći. Tako u srijedu na adresi prebivališta u Pleternici nije zatečen 54-godišnjak, dok je 28-godišnjakinja koja je također bila pod mjerom samoizolacije u utorak u 9.20 sati jednostavno ušetala u prostorije Policijske uprave požeško-slavonske.

Za počinjene prekršaje iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prekršiteljima prijete novčane kazne u iznosu od 8.000 do 15.000 kuna.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
11:44 21.01.2021.

"Kod kuče"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije