Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Prometne zgode i nezgode''

Neobična scena u garaži šoping centra u Splitu: 'Može li ta minijatura uopće pokrenuti ovu grdosiju?'

Miranda Cikotic/PIXSELL
26.11.2022.
u 22:16

''Došla vremena da južina spašava Volva'', stoji u opisu fotografije, a brojne članove grupe nasmijala je ova objava. ''Yugo je bio kralj'', ''Yugo, klasika'', ''Još uvijek ima snage'', ''To doktore'', pisali su.

Facebook grupa ''Prometne zgode i nezgode'' podijelila je fotografiju nesvakidašnjeg prizora iz Splita. Naime, u garaži trgovačkog centra snimljen je trenutak kada je ''maleni Yugo pokušao spasiti velikog Volva''.

Kako prikazuje fotografije, Volvu se ispraznio akumulator, a u pomoć mu je priskočio vlasnik Yuga.

''Došla vremena da južina spašava Volva'', stoji u opisu fotografije, a brojne članove grupe nasmijala je ova objava. ''Yugo je bio kralj'', ''Yugo, klasika'', ''Još uvijek ima snage'', ''To doktore'', pisali su, a u komentarima je potom objavljena još jedna fotografija gdje se vidi kako je u pomoć priskočio još jedan automobil.

Komentara 14

XA
xaron
23:09 26.11.2022.

Ovo se ne radi. Svaka baterija je napravljena prema motoru koji starta. To se definira sa “ crank amps “ tj, koliku struju vuce pri startanju motora pri hladnom vremenu. Dozvoljeno je samo obratno od slike, t. večim autom startatii manji a ne obratno kao na slici.

Avatar Lugarin50
Lugarin50
08:41 27.11.2022.

Jugo je u službenom auto magazinu proglašen najgorim auto svih vremena.

HR
Hrast
08:18 27.11.2022.

Više nikada neki europski brand. Samo azijati. Čak i mehaničar mi je rekao, ako želiš da se često viđamo kupiti ćeš Golfa, ako ne uzmi Japanca i vidimo se godišnje na izmjeni ulja. Tako je i bilo i tako i je, vozim Hyundai i30, crdi 2010 godište - peri - deri! Obratite pažnju na parking ispred mehaničara, samo Volkswagen, BMW, Peugeot te ostali Europski brandovi, a koštaju kao zlato. Mehaničari doslovno žive od njih. I da, nema to veze sa količinom prodanih. Ne hvala, više nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije