Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puna odojaka

Neobična scena na cesti kod Slatine, netko je ostavio prikolicu s prascima

prasci
Borna Filic/PIXSELL
13.02.2023.
u 09:09

Neobična situacija primijećena je jučer na Cesti kod Slatine, a je li vlasnik na kraju došao po svoje odojke, nije poznato

Netko je jučer na Podravskoj magistrali na ulazu u Slatinu izgubio autoprikolicu s prascima. U prikolici je bilo sigurno desetak odojaka, a stajala je uz glavnu cestu kod Slatine, piše Danica.hr. 

S obzirom da u blizini prikolice nije bilo niti jednog automobila, pretpostavlja se da se prikolica nekome otkačila tijekom vožnje. Čitatelj je o neobičnoj situaciji javio jučer, a je li vlasnik na kraju pronašao svoje prasce nije poznato. 

Inače, tijekom vikenda u Podravinu i Slavoniju hodočaste brojni ugostitelji i prekupci s Jadrana koji kupuju živu stoku i transportiraju je na jug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije