Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dolaze u grupama'

Neobična odluka njemačke trgovine: Jednoj skupini građana zabranili ulaz pa pojasnili zašto

Coronavirus - Supermarket in Langlingen closed
Foto: Hauke-Christian Dittrich/DPA
1/3
02.05.2022.
u 16:39

Grad pokušava posredovati između škole i poslovnice Edeke kako bi riješili nastali problem

Djeci mlađoj od 16 godina prema novoj je odluci zabranjen ulaz u jednu od poslovnica njemačkog trgovačkog lanca Edeka. Riječ je o poslovnici koja se nalazi u Neubrandenburgu, a iz koje je i pojašnjeno što ih je potaknulo na takav potez. 

Ispred ulaza u poslovnicu nalazi se veliki natpis na kojemu piše: "Pristup mlađima od 16 godina dozvoljen samo u pratnji zakonskog skrbnika! U školskim satima od 7:30 do 14:30”, prenosi Fenix magazin

- Učenici integrirane opće škole (IGS) dolaze ovamo, otvore proizvode, a onda ih samo ostave i ne plate ih - objašnjavaju iz poslovnice te dodaju kako se mladi ponašaju s nepoštovanjem prema drugim kupcima.

- Budući da školarci dolaze u grupama, svi uzimaju kolica za kupovinu. Ali na kraju samo jedan od njih nešto kupi. U međuvremenu, stariji ljudi, koji žele nešto kupiti, stoje vani i čekaju - navodi se kao još jedan od razloga. 

Grad, koji je odgovoran za spomenutu školu, iznenađen je zabranom. Sada pokušava posredovati između škole i poslovnice Edeke kako bi riješili nastali problem.

VIDEO Pronašli bosog dječaka (4) i ubrzo dobili poziv o napuštenom automobilu, razgovor djeteta s majkom otkrio je sve

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
17:09 02.05.2022.

Integraciona škola... Za azilante.

KL
klemito
18:02 02.05.2022.

Podržavam zabranu!

Avatar Cantor
Cantor
17:30 02.05.2022.

Integrirana škola? Uče integrale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije