Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT ŠOKO

Neobičan turistički vodič po Berlinu

Goran Novaković
Foto: Arhiva VL
1/2
19.06.2013.
u 08:42

Jedan od najpoznatijih DJ-eva u Njemačkoj poveo nas je u obilazak grada u kojem živi već dva desetljeća

Hoće li Hrvatska biti nova vreća bez dna Europske unije, kako pišu neki njemački mediji? Jedno je jasno: nakon ulaska u EU, i Hrvati će morati štedjeti i potruditi se oko sanacije proračuna. Štednju propagira i savezna kancelarka Angela Merkel. A tko ima najbolje ideje za štednju? To je Robert Šoko. Jedan od najpoznatijih DJ-eva u Njemačkoj poveo nas je u obilazak Berlina, grada u kojem živi već dva desetljeća. I pokazao mjesta na kojima se može dobro provesti u njemačkoj metropoli i pritom ne potrošiti puno novca. Pogledajte Šokin (ne)ozbiljni turistički vodič.

>> Podijeljena mišljenja o nedavno otvorenoj Barbie kući u Berlinu

>> \'Zagreb je mali Berlin, u njemu se živi bolje nego u Francuskoj\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije