Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krizni stožer
Povratak na članak

"Nemojte da vam vrt ostane neobrađen, vidimo koliko je krizi dobro imati vlastitu proizvodnju"

Što se tiče pacijenata koji gravitiraju KBC-u Osijek, ukupno je 43 ukupno oboljelih, no 9 ih je na ležanju u toj bolnicim od čega su četiri na respiratoru, dok se ostali oporavljaju kod kuće. Nema zaraženih medicinskih djelatnika.

Komentari 7

AN
analnispeleoloziivankovićšolad
12:01 29.03.2020.

tko sjedi u tom kriznom stožeru.oni koji su desetljećima uništavali poljoprivredu.jeste li vi ikada išta obrađivali,kakve koristi ima zasijavati i saditi ledinu i šikaru.da bi se nešto sijalo i sadilo treba zemlju pripremiti.fakat ovima iz križnog stožera jedina kvalifikacija da su bili u gornjim močilima i od tamošnjeg župnika dobili nešto toplo u usta...pa kakve su ovo nebuloze.je li ovo stav austrijske biskupije koja drži ovakve pamflet novine

VL
DU
Deleted user
11:55 29.03.2020.

Poruka građanima nemojte dozvoliti da vam vrt ili dio bašće ne bude obrađen gdje ste bili ovih tridesetak godina uništavali ste našu proizvodnju i poljoprivradu kako je koja vlada htjela i sad bi htjeli proizvoditi kasno majstore kasno.

VL
DE
densokubura
12:50 29.03.2020.

Goran Ivanović adezeovac nama objašnjava da je dobro imati domaću proizvodnju a njegov adeze uništio poljoprivredu, dno dna

VL
DR
draze
12:26 29.03.2020.

Obuci jaknu sa Amblemima da vidiš kak se zoveš i moš dijeliti savjete ili naplačivati globe

VL
PU
Pulchrum
18:50 29.03.2020.

Dobar savjet. Time izlazimo na zrak, na sunce i dobivamo toliko potreban vitamin D, a ne izlažemo se previše susretima s drugima

VL
DU
Deleted user
12:07 29.03.2020.

Žalosno je da se treba desiti ovako nešto kako bi političari konačno shvatili da je dobro imati vlastiti vrt i proizvodnju. Mislili valjda kako će se vječno opskrbljivati u trgovinama uopće ne uzimavši u obzir koliko je takav sustav krhak budući da ovisi o puno faktora (vremenski uvjeti, transport, gospodarska situacija, rad trgovina...) u odnosu na vlastitu proizvodnju u vrtu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.