Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA TVRDI
Povratak na članak

Nema vraćanja migranata: 'RH nije bila stranka u postupku'

'Presudama Suda Europske unije utvrđeno je da je prva država članica ulaska odgovorna za razmatranje zahtjeva za međunarodnu zaštitu'

Komentari 17

DU
Deleted user
17:00 27.07.2017.

Isto je vlada tvrdila , da nije stranka u postupku i kod arbitraze sa slovenijom pa evo odluke.

VL
GO
gooniegoogoo
17:39 27.07.2017.

levica u Hr ove godine slavi 3 velike pobjede, 1. useljavanje tisuća ISILovaca pod ravnanjem Ostoje i naredbama EU , 2. Račanova izdajničko poklanjanje Hrvatskog mora legalizirano po EU, 3. EU Plenković, odlično nam došla EU

VL
I1
ing-12345
20:06 27.07.2017.

Plenković opet laže. Ova odluka ECJ-a je direktna ugroza opstanka Republike Hrvatske a Plenković gura glavu u pijesak kao noj. Isto je napravio i kod požara u Splitu.

VL
SS
sokac sa drave
18:30 27.07.2017.

Cujemo vas ,cujemo dobro ali vam uopce nista ne vjerujemo kako ono kaze Goethe u Faustu.Pogledajte odluku arbitraze sa Slovenijom.

VL
GU
Gustirna
21:50 27.07.2017.

Plenki nece da opali po crvenim kmerima jer bi nas to kostalo...nismo stranka u postupku ali smo uredno pustali svu mogucu islamizaciju bez dokumenata i vize....trebao je i ustavni sud intervenirati ali kako su tamo bili sve jugokomunisti nisu se htjeli zamjeriti svom sefu...ili da ne dozive sudbinu ranciskovica...

VL
CE
centirion
03:32 28.07.2017.

FAKE NEWS! Čim pročitam ovakav bombastičan naslov znam da se događa upravo suprotno!

VL
SN
Snowman
16:51 28.07.2017.

pa nisu oni dosli (pali) s neba, na Balkan su dosli kroz Grcku .

VL
HI
hiromant
19:16 28.07.2017.

Govoriti da su ovi višemilijunski valovi migranata opakih nakana upućenih ka Europi slučajni, doista je suludo i predstavlja ordinarnu umnu buhoserinu. Ovi migrantski valovi kojima smo svjedočili, samo su dio realizacije paklenog plana osmišljenog za stolom raspamećenih bjelosvjetskih moćnika, lakoća s kojom su prelazili državne granice NIJE slučajna, njihova brojnost NIJE slučajna, njihov raspored stacioniranja po EU zemljama NIJE slučajan. Dakle nedvosmisleno možemo govoriti o planiranim i organiziranim migracijama u cilju rastakanja religiozne, nacionalne i kulturološke kompaktnosti Europskih država. Takve buduće "multikulturalne" države izgubit će svoj specifični nacionalni i općenito kulturološki identitet, a gubitkom tih elementarnih kohezijskih silnica postat će laka meta manipulatora prije svega u smislu ekonomske eksploatacije, a nisu isključeni ni sukobi širih razmjera – ratovi u cilju "reduciranja" broja stanovništva. Po svemu sudeći ti migranti opakih nakana željni su udobnog života na tuđoj grbači, NEMAJU oni što tražiti u Hrvatskoj, oni koji nisu sposobni i spremni izgraditi svoj dom i svoju državu, oni koji nisu spremni položiti i svoj život za svoj dom NE ZASLUŽUJU nikakvo sažaljenje. Zar su stoljećima za ovo naše sveto Hrvatsko tlo ginuli naši preci i domoljubi, zar su svaki kvadratni metar ovog tla natopili svojom krvlju da bi ga samo tako olako prepustili ovim migrantima opakih nakana ? NIKADA !!!

VL
DU
Deleted user
10:06 28.07.2017.

Kažu da je osiguran novac za prvu ratu borbene eskadrile. Bolje bi bilo da bi osigurali novac za prvu rundu ekomomskih migranta koji budu iz država EU vraćeni u Hrvatsku.

VL
MA
marusa98
22:09 27.07.2017.

Imamo politike , koji lažu u narodu lice !

VL
BI
binki
08:31 28.07.2017.

Pa ljudi nema straha Kolinda je obečala žicu i vojsku na granicama ZNA se da ona ispunjava obečanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.