Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u realnost - U austrijskim i talijanskim skijalištima završio tzv. hrvatski tjedan
Povratak na članak

Nema više top-političara, u Badu sada vladaju drugi Hrvati

Ono što se nije ponijelo sa sobom, kupuje se ovdje, a i cijene se ne razlikuju previše. No u 18 sati ovdje se sve zatvara i život se seli u apartmane.

Komentari 3

LO
loza
20:14 10.01.2010.

\"Usprkos globalnoj recesiji, Hrvati su i ove godine odlučili ne prekidati skijašku tradiciju. A to znači da više od stotinjak tisuća građana...\". Ja cijeli život imam 2 iz matematike pa lagano izračunam da je ovo 5% stanovništva. Nasuprot milijun slovenca (%50) koji svake godine \"napadaju\" Hrvatsku. Tako da bi se tih stotisuća moglo gledati iz tog kontektsa a ne iz konteksta hrvati i usprkos recesiji imaju za skijanje. E sad imao sam i logiku i ako 5% od nečeg radi nešto, to je ipak premalo da bi se donio zaključak da se odnosi u ovom slučaju na cijeli narod. Kad će na skijanju završiti 20% stanovništva onda pričajte da Hrvati skijaju.

VL
OB
-obrisani-
07:15 12.01.2010.

Kriminalci skijaju a posteni prezivljavaju. Ah ljepote u zimske dane.

VL
Avatar kos
kos
18:06 12.01.2010.

MA KAKVA RECESIJA,,SVI ONI NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN POSLUJU((((siva ekonomija ili crna)))))SVI TI KOJI SKIJAJU,, ZANIMLJIVO BI BILO KAD BI I NJIH USKOK MALO PROPITAO!!!!AKO VEĆ POSTOJI PRAVNA DRŽAVA,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.