Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deratizira se
Povratak na članak

Nema trovanja pasa u Rijeci, ali valja pripaziti u šetnji s ljubimcima

Poduzeće za sanitarnu zaštitu okoliša postavilo je ružičasto-ljubičaste tablete uz pukotine zidova i otvore šahtova, a sve u sklopu redovnog postupka deratizacije koji se inače provodi dva puta godišnje.

Komentari 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:32 28.02.2013.

Zašto lažu? Svi mi imamo pse nekoliko godina i nikad do sada se nije dogodilo da se naleti na ciklama-tablete!!! Tko zna zašto truju okoliš? Neka objasne narodu kako to da prošle godine nitko nije vidio ni čuo za takve tabletice!!! Kako to da ove godine crkavaju psi i u Splitu i u Zagrebu, a evo došlo se i do Rijeke! Mislim da bi se vlasnici pasa trebali organizirati i spriječiti ova trovanja! Novinari bi mogli malo bolje provjeriti o čemu se tu zapravo radi i koji je pravi smisao ovih tableta, kojih nije bilo prošlih godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.