Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJANSTVENA SMRT

Nema svjedoka ubojstva podstanara iz Vukovara

19.12.2001.
u 00:00

* Čak je i očevid obavljen tako tiho da neki susjedi u ponedjeljak navečer nisu ništa zamijetili

ZAGREB - Davor Ivančić (31) nađen je mrtav u ponedjeljak pola sata prije ponoći u unajmljenu stanu, vlasnika Tvrtka G. (41), u Ulici Pavla Hatza 21. Kako su izvijestili jučer u PU zagrebačkoj, njegovo tijelo, na kojem je bilo više ubodnih rana, našao je Igor D. (21). Ubojica je zasad nepoznat. Kako smo neslužbeno doznali, ubijeni je imao ubodne rane na vratu i prsima, vjerojatno zadane nožem.

O tragičnom događaju jučer su u zgradi u Hatzovoj 21 svjedočili samo policijski pečati utisnuti u vosak, kojima je zapečaćen stan na drugom katu, u kojem je nađen mrtav D. Ivančić. Ispred stana nije bilo tragova borbe, krvi ili nečeg drugog, tajna mladićeva ubojstva očito se krije iza vrata.

Čudno je da nitko u zgradi nije čuo nešto neobično. Dosta stanova unajmile su tvrtke, tako da u njima noću nema nikoga. Jedini susjed na drugom katu Stjepan Jagić ništa nije čuo, čak i nije znao za ubojstvo dok jučer nismo došli k njemu. Očevid je pak obavljen tako tiho da nitko od njegove obitelji u ponedjeljak navečer ništa nije zamijetio.

- Mladić je tu podstanar od ljeta. Vidio sam ga ukupno dvaput. Jednom sam naišao na muško društvo koje je sjedilo vani, bili su mi nepoznati i sumnjivi. Onda mi je on rekao da je moj novi susjed. Rekao je da je iz Vukovara, ali ne sjećam se je li rekao što radi. Drugom prilikom pitao sam ga za pumpu za bicikl. Mislim da je živio sam, ali o njegovu životu ništa ne znam - ispričao nam je S. Jagić. (aka, mma)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije