Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju: Luc Julia

Nema razloga za strah od umjetne inteligencije jer je ona samo alat, ali treba se bojati – ljudi

08.11.2023.
u 18:57

U Renaultu ne radim na stvaranju autonomnog vozila jer takvo vozilo ne može funkcionirati i mislim da nikad neće, kaže vodeći stručnjak za AI, sukreator Siri i glavni direktor za znanost Grupe Renault

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:20 09.11.2023.

ovakvi genijalci kao ti ce nas i dovest do ropstva...da li znate da su google i NASA morali gasiti AI racunalo? Zasto? Pocelo je sanjati i crtati slike...

LO
Lokislav
04:56 09.11.2023.

Monsieur Julia je totalni naivac kad kaže “Ljudi bi morali sami procijeniti jesu li dovoljno obrazovani o nekom problemu. Vjerujem u ljude i njihovu sposobnost da sami izaberu.” Usput rečeno, umjetna inteligencija nema šanse protiv prirodne ljudske gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije