Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbor za etiku
Povratak na članak

Nema rasprave o prijavi za plagijat protiv Barišića?

Neslužbeno se može čuti da je akademik Silobrčić ostao usamljen u zahtjevu da se raspravlja o prijavi za plagijat protiv ministra obrazovanja

Komentari 4

MI
miso
08:43 02.12.2016.

Raspravljati se treba. Kakav zaključak bi bio, to je druga stvar.

VL
MV
Mijat vrdoljak
09:34 02.12.2016.

Raspravljati se treba, to je isto kao da se raspravlja jel zemlj okrugla!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:14 02.12.2016.

O dobri naš hrvatski Bože, sidji pa vidji sprdačinu od države, za kojom je tvoj najvjerniji narod tužio i ginuo milenijima. Ministar znanosti, koji mora biti svijetli uzor svim sadašnjim i budućim generacijama znanstvenika je primjer uspješnog plagijatora, koji je kao vjerodomoljub svoju znanstvenu karijeru izgradio lažima, treba sada podržavati znanstvenike u njihovom istraživačkom radu i kreacijama, ili biti uzor uspješnog lažnog kolege. Pitanje je za milion da li u toj truloj državi Hrvatskoj postoji makar jedna istinska vrijednost?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.