Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLEG BUTKOVIĆ

Nema govora o prijevremenim izborima, no HDZ je spreman kad god oni bili

Oleg Butković
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
05.09.2018.
u 12:21

Vezano za situaciju oko Uljanika i 3. maja i treba li država spašavati stvari, Butković je poručio da treba pričekati petak i vidjeti što će reći Bruxelles oko plana restrukturiranja.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je u srijedu da parlamentarna većina postoji i da zasad nema govora o prijevremenim izborima, ustvrdivši da je HDZ najveća i najjača stranka koja se ne boji izbora kad god oni bili.

"Mi smo uvijek spremni za izbore. HDZ  je najveća i najjača stranka, mi se izbora ne bojimo kad god oni bili. Ali, parlamentarna većina postoji, radimo svoj posao i dalje i nema govora zasad o nikakvim izborima", kazao je Butković novinarima na svečanom obilježavanju 30 godina transplantacije srca, 10 godina mehaničke cirkulacije i 20 godina Klinike za kardijalnu kirurgiju Kliničkog bolničkog centra (KBC) Zagreb.

Vezano za situaciju oko Uljanika i 3. maja i treba li država spašavati stvari, Butković je poručio da treba pričekati petak i vidjeti što će reći Bruxelles oko plana restrukturiranja. "Sigurno treba u jednom dijalogu i kompromisu s upravom koja je najodgovornija za stanje u Uljaniku i 3. maju pronaći najbolje rješenja", naglasio je.

Kujundžić: Osobno sam uvijek spreman za izbore

Ministar zdravstva Milan Kujundžić rekao je da su u demokraciji prijevremeni izbori uvijek potencijalno mogući, ali da ih zasad "ne osjeća u zraku."

"U demokraciji su uvijek potencijalno mogući prijevremeni izbori iako ih zasad ne osjećam u zraku. Osobno sam uvijek spreman", kazao je Kujundžić novinarima na svečanom obilježavanju u Westinu.

Pogledajte gostovanje Darka Milinovića u studiju Večernjeg lista

Ključne riječi

Komentara 4

CH
chanchir
12:45 05.09.2018.

uhljebi,lazni branitelji,hercegovci samo cekaju.nisan smija spomenit ercegovce,eto dva dana zabrane sam sebi

BU
Budak
12:28 05.09.2018.

SDP se raspada, što je fantastično. Problem je da HDZ ostaje i da jača. Ni jedno ni drugo nije dobro za Hrvatsku. Lijevo i desno krilo UDBE.

Avatar rubinet
rubinet
12:25 05.09.2018.

niste vi spremni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije