Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Škrlec
Povratak na članak

Nema bogate Hrvatske bez bogatog hrvatskog seljaka

Bez promjena u hrvatskoj politici prema poljoprivredi i ruralnom razvoju nećemo dobro iskoristiti sredstva iz EU fondova koja su namijenjena za ruralni i regionalni razvoj"

Komentari 15

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
10:50 18.04.2015.

bogat seljak je onaj koji živi i radi u državi gdja je jaka industrija , hrvatski seljak nikad neće biti bogat jer u nedostatku prehrambene industrije na svojim ledjima nosi i poticajne seljake koje s punim pravom mogu nazvati zelena mafija

VL
Avatar una12
una12
10:49 18.04.2015.

ima tu istine, njemacka, svedska, nizozemska itd. imaju bogate seljake....

VL
SS
sokac sa drave
12:00 18.04.2015.

Koji bogati seljak,koje gluposti koji bakraci.Na djelu je politika oduzimanja zemlje seljaku.Trik je nova krilatica takozvano okrupljivanje zemljista.Poljoprivredna poduzeca zvani PIKOVI su bili idealno okrupljani samo je trebalo pokrenuti proizvodnju.HDZ-ovci su to sebi u pretvorbi uzeli za kunu,govoreci to nista nevalja.Niti jedan nije pokrenio proizvodnju,zemlju i strojeve prodali ocerupali i pobjegli.E sada je nacionalni interes okrupljvanje i mic po mic ce seljaci ostati i bez ono malo zemlje sto im je nas voljeni drug tito dao 1948 u agrarnoj reformi.Dao sirotinji da uz malo zemlje ,kravu,malo svinja mogu dostojno zivjeti.Naravno je pravedno uzeo veleposjednicima koji su to u feudalizmu opljackali.

VL
DU
Deleted user
12:00 18.04.2015.

Naši seljaci ne znaju raditi jer se ne znaju udruživati. Važniji je inat nego produktivitet. Tako reci od njih nikakve koristi. Navedite primjer gdje 3 Hrvatska seljaka koriste zajedno jednu mehanizaciju? Jer traktor moze da radi 30g bez gašenja, to se zove 100% iskorištavanje investicije..a ne parade s traktorima i jos zele jos poticaje za njih, da radi samo 100dana u godini... Slično i u turizmu, zele poticaje za dva mjeseca turizma..☺️

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
12:03 18.04.2015.

Dok je druga strana medalje da seljaci imaju najbolji vozni park u Hrvatskoj, pobrali poticaje i pokupovali prejake traktore koji većini ne trebaju i lijepa vozila. I bune se. Na drugoj strani su oni koji hoće, znaju i mogu, a takve ni ne čujemo jer toliko rade da se nemaju kad buniti. Njima skidam kapu i naklon do poda!

VL
OV
ovrhovršitelj
13:07 18.04.2015.

Slažem se da bez bogatog seljaka nema bogate države, ali bogatog seljaka koji je bogatstvo stekao svojim radom i znanjem, a ne muljažama sa EU fondovima i drugim državnim i lokalnim poticajima.....

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:25 18.04.2015.

Nema bogate Hrvatske bez bogatog predstavnika 200 odabranih domoljubnih familija na jahti koji se smije i šalje poljubce svojim domoljubnim surarodnajcima kelnerima, čistačicama i besposlenima na obali koji se vesele da imaju Hrvatsku.

VL
AN
Android
11:25 18.04.2015.

Neki su shvatili, nažalost, da sijanje mržnje među Hrvatima najbolje uspjeva. Dobro se prodaje po cijeni od desetak GBP.

VL
TH
than
10:47 18.04.2015.

Uz ovakvog ministra koji unistava selo. Uz ovolike namete bojim se da nema niti seljaka. Drzavu ionako vise nemamo, vec ju posjeduju banke i strane institucije. Da dodje do prinudne naplate jedino bi mogli uzeti 'prljave gace'.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:05 18.04.2015.

...eureqa,pronašao vruću vodu;pa o ovimse stvarima priča godinama a nitko neće u seljake u tom je problem.

VL
HU
HugoMrgud
15:16 18.04.2015.

Ne samo seljaka, nema bogate Hrvatske bez bogatog liječnika, radnika, inžinjera, učitelja , penzionera itd. A političari odabrali njih 200 ... i misle ... Ma ništa ne misle jer nesmiju misliti . Misle onih 200

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
10:51 18.04.2015.

Hrvatska ce bit bogata tek onda kad ovi UDBASI LOPOVI odu u Remetinec...heheheh

VL
CH
chemica
13:48 18.04.2015.

Majke mi, pomislio sam da se radi o još jednoj naivnoj demagoškoj bravuri nekakvog HSS-ovca. Moja pogreška. Mogu samo postaviti retoričko pitanje dotičnom mediokritetu, ne bi li možda bogati građanski sloj značio još bogatiju Hrvatsku? Naime, građanski sloj u bogatoj državi čini više od osamdeset posto stanovništva, dok udio seoskog čini od 4 do maksimalno deset posto. Eto, statistika, ništa više. Zastupniku Orah-a su pak uskoro izbori pa da privuče pažnju "polupismenog" sloja stanovništva, manipulirajući njegovom intelektualnom prikraćenošću sipajući besmislene floskule.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.