Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVREDA
Povratak na članak

Nela Tonković, nova ravnateljica muzeja u Šapcu, nazvana ustašom

Nakon što je postavljena za novu ravnateljicu Narodnog muzeja u Šapcu Nela Tonković iz Subtice prozvana je ustašom. Nju je tako prozvao na svome facebook profilu član Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Branko Ćirjaković

Komentari 13

DU
Deleted user
17:31 12.02.2019.

MVPEI diplomatska nota, Predsjednice, Premijeru hoće li se tko oglasiti u obranu to malo preostalih Hrvata u pašaluku RS.. Nitko!! Stara hrvatska šutnja, ali kad pupovac naredi na stražnjim su nogama.

VL
KR
kritiko
18:15 12.02.2019.

ovo kaj se događa u zadnje vrijeme stvarno je previše,pa kaj smo sad svi ustaše,kaj nema ni jednog četnika ????

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
20:52 12.02.2019.

Neznam i ne kužim gdje je problem. Kad meni kažu Ustaša odmah mi je bolje.

VL
Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
18:45 12.02.2019.

Čudim se tim preostalim Hrvatima u Serbiji. Što oni tamo rade, što očekuju,kakva im je životna i radna perspektiva-njima i njihovoj djeci ? Mislim da im je jasno da tamo mogu samo životariti te da su već odavno trebali izselititi iiz Serbije (uključujući i Vojvodinu). Naravno, isto bi trebalo vrijediti i za Serbe u Hrvatskoj.---A sad očekujem jednu dvogodišnju zabranu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.