Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak HNS-ovaca
Povratak na članak

'Nekretnine u državnom vlasništvu kojima se ne upravlja treba dati lokalnoj samoupravi'

Na sastanku Koordinacije HNS-ovih članova u izvršnoj vlasti u jedinicama lokalne samouprave raspravljalo se o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske

Komentari 5

NV
novo vriijeme
19:50 21.04.2015.

Svakako sve nekretnine treba prepustiti lokalnoj HNS upravi kako bi ih ona dala svoje nezasitnom kvazikapitalističkom članstvu. Ovaj HNSovac je promašio temu, Svim državnim nekretninama treba upravljati profitabilno ili one iz ureda za državne nekretnine potjerati na ulicu.

VL
AJ
ajooojmeni
21:10 21.04.2015.

Nemojte, za Boga miloga, ionako lokalni serifi kolo vode kako njima odgovara...gdje ce im biti kraj???

VL
MA
marijaqwer
07:51 22.04.2015.

Davanje drzavne imovine lokalnoj upravi znaci tihu rasprodaju drzavne imovine, ali ne za racun drzave vec za racun lokalnih mocnika.Ako neka imovina drzavi ne koristi onda neka je proda a novac iskoristi za vracanje drzavnih dugova.

VL
Avatar samo.zvonko
samo.zvonko
01:26 22.04.2015.

Da upravljaju njima ili da ih lokalci prodaju, preprodaju, koncesioniraju i monetiziraju. Pa i onaj tamo misli da ima pravo raspolagati Brijunima...

VL
Avatar deziderij
deziderij
11:33 22.04.2015.

"Nekretnine u državnom vlasništvu" - zvuči i više nego jadno i smiješno. Čime to upravlja ova jad država i na koji način ? Pa oni još ne znaju u čijem je vlasništvu država kojom "upravljaju" a da znaju što imaju u državnom vlasništvu. Sve dok ova jad zemlja nije ni P od pravne a pogotovu pravedne nema nama na "zelenu granu ".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.