Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠ Petra Kružića

Neki od štrajka odustaju, a neki se tek priključuju

Novska: Učenici smjera za razvoj video igara posjetili poduzetnički inkubator PISMO
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
28.11.2019.
u 21:41

Ako se posljednja ponuda Vlade odbije, većinu nastavnika očekuje nastavak štrajka, a za OŠ Petra Kružića štrajk tek počinje

Iako su službeni rezultati izjašnjavanja nastavnika o posljednjoj ponudi Vlade još nepoznati, prema neslužbenim informacijama koje dopiru u medije sve je izglednije da će ona biti odbijena. To bi onda za većinu značilo nastavak štrajka, ali i mukotrpnih pregovora, no za neke tek početak. Naime, jedna od školi koja se štrajku priključuje od sutra je Osnovna škola Petra Kružića iz općine Klis.

"Poštovani roditelji i učenici,

Sindikat hrvatskih učitelja i sindikat Preporod  najavili su štrajk za petak, 29. studenog 2019. godine u našoj školi.  Nastava se neće održati u ni jednom razredu Matične škole kao ni PŠ Prugovo, PŠ Konjsko i PŠ Klis Kosa.

Za sve informacije u vezi štrajka možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: ured@os-pkruzica-klis.skole.hr ili na telefon 021 240 006. Molimo Vas da daljnje obavijesti pratite na web stranici Škole, na kojoj će biti objavljena i informacija o održavanju nastave u ponedjeljak, 2. prosinca 2019. godine. 

Ravnatelj: Neven Tešija, prof.", stoji u obavijesti na službenim stranicama te škole.

S druge pak strane, OŠ Marka Marulića u Sinju i Tehnička škola u Slavonskom Brodu danas su na svojim službenim stranicama objavile da se štrajk prekida i da se od sutra vraćaju svim redovnim aktivnostima u školi.

Ključne riječi

Komentara 8

CE
cenzura
22:37 28.11.2019.

Gledam ovih dana klinci lutaju kvartom po čitav dan a njihovi učitelji u kafiću nedaleko škole spojili stolove i "štrajkaju"!

GI
giannimichelis
21:49 28.11.2019.

Kako uopće znaju štrajkaju li ili ne, kad i kad rade, jedva rade? Dođu na posao u 8.15, doma su do 11.30. I još im fali dostojanstvo i poštovanje od strane onih na čijoj grbači žive.

MI
mica1111
22:00 28.11.2019.

Sramota.Ne mogu ih više slušat.Njihova grupa podrška roditelja uopće ne dozvoljava negativne komentare! Ali ne briše neistomišljenike.Toliko o demokraciji nastavnika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije