Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloglasni 'El Chapo'
Povratak na članak

Strogo čuvani zatvor? Narkobos pobjegao kroz 1,5 km dug tunel sa ventilacijom

Najmoćniji meksički narkobos Joaquin Guzman, poznatiji pod nadimkom El Chapo, pobjegao je iz strogo čuvanog meksičkog zatvora

Komentari 4

BR
Brandfackel2
15:55 12.07.2015.

Pronađen je motocikl koji je korišten za uklanjanje blata koje je ostalo nakon kopanja... Tako ste napisali pa me zanima na koji se to način motociklom može prevoziti blato? Ili se i ovdje radi o polupismenom novinaru koji članke iz stranih medija prevodi pomoću googla?

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
10:34 12.07.2015.

Problem meksičkih i drugih narko bossova i njihovih kartela je da se pertljaju u poslove CIA i Goldman&Sachs pa otimaju njihovu zaradu od krijumčarenja droge.Nema tu milosti kad je $$$$$$$$$$ u pitanju.

VL
MX
Mister X
11:17 12.07.2015.

SAD je nudio nagradu od 5 milijuna dolara za informaciju koja će voditi do njegova uhićenja. Procjenjuje se da je vrijednost njegove imovine oko milijardu dolara. Tako je i kod nas netko zaradio- 5 miliona eura samo da "država" dodjeje do miljardetina od na primjer Premijera !

VL
MX
Mister X
11:19 12.07.2015.

Vema je krivo ""državi""" kad vidi da neki su daleko mudriji i zarađuju milijarde umjesto da im jje dosta pla miljarde i da se umire i odu u mirovinu da se može dio kapitala domoći ,,..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.