Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bojan biočina
Povratak na članak

Nekad i najteža operacija prođe rutinski, a mala postane kritična

Medicinu ne shvaćamo kao revoluciju, već kao evoluciju jer svaki dan učinimo nešto novo

Komentari 7

SN
slavonac nice
12:47 02.01.2015.

Kolika mu je danas tarifa, da si covjek spasi zivot

VL
NV
novo vriijeme
22:33 05.01.2015.

@trabant7 širiš neistinite priće o doc. Čoriću. Doc. Čorić nije nikada uzimao mito od pacijenata. a priča je da je dr Vedrna Čorić zezant koji je jednog dana ukrao mito namjenjeno kirurgu poznatom mitomanu. Jer da je primao mito ondaa bi bio u zatvoru a ne najavljen kao veliki "transfer" stručnjaka . Druga je priča što je transfer bio prevara da ga se riješe sa KBC Zagreb.

VL
TR
trabant7
20:35 01.01.2015.

Novo vriiijeme, pricas nebuloze, tvoj doticni dr, je koruptivan i u lice je govorio roditeljima djece da ne operira bez 5-6000 eura sto su i dnevni listovi pisali. Sjedi ke_njaj, prva druga mjenjaj.

VL
NV
novo vriijeme
16:07 01.01.2015.

Malo redklamice za ovog doktora, nakon što je nositelj kardiokirurgije sa Rebra i učitelj svih današnjih kardiokirurga dr. Čorić odseljen u Split da ne smeta karijeri manje sposobnih.

VL
NU
nucci
15:50 01.01.2015.

Svaka čast.To je vijest koja me raduje,a posebno kad se to dešava u mom susjedstvu.Nucci Sarajevo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.