Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalija Orešković:
Povratak na članak

'Neka Vlada i ministarstvo javno objave mišljenja DORH-a i Katedre za međunarodno privatno pravo o Ini i MOL-u'

Ni Sabor ne smije pobjeći od svoje ustavne obveze kontrole izvršne vlasti, pa tako i Vlade. I ako apsolutna ništetnost postoji, to znači da se Vlada već propustila ponašati u skladu s tom činjenicom. A to onda dovodi u pitanje i njezinu eventualnu, da li kaznenu ili neku drugu odgovornost, kazala je saborska zastupnica Centra Dalija Orešković

Komentari 4

Avatar Moodleen
Moodleen
18:30 22.11.2022.

Koja je pak ta orehškobička?

VL
KR
kronika20
15:48 22.11.2022.

Drugarica bjelouška, jedna od brojnih narikača Hrvatskog sabora je sramota ženskog roda.

VL
ZV
zvezdomor
12:08 27.01.2023.

crnogorci bi rekli -Avetinja

VL
ZP
zeljko.posaric.9
15:57 22.11.2022.

"Katedra za međunarodno privatno pravo"???? Što je to? Neka državna agencija, nevladina udruga ili neš deseto? Međunarodno pravo, 4 arbitražna suda su jasno rekla o INA-i . Mracan ju dao Mađarima. Potvrdili i svi do sad, na neki način involviranii svjedoci iz INAe a koji svjedočili na Grmojinim saslušanjima. Zbog toga Grmoja valjda i prekinuo ta svjedočenja , kako se ne bi blamirao više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.