Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOLKLOR
Povratak na članak

Neka si Uvodićevi sami prodaju ulaznice i pokrivaju troškove

Međimurci ne žele Lijepom našom. Branka Uvodića odbili su Mursko Središće i Kotoriba pa je sad ponudio snimanje Štrigovi

Komentari 4

PI
pikica44
20:39 19.02.2011.

imate praf, Međimurci! Da bar zemeju goste z Međimurja, a ne da se si drugi reklamiraju prek Međimurja!

VL
OB
-obrisani-
07:43 20.02.2011.

Bravo moji dragi Međimurci. Dosta tog Udovićevog primitivizma i samoreklamerstva, kojeg provlači Hrvatskom na račun domačina. A gosti , uvjek isti i svugdje, dosadni i primiiivni (Čiro Gašparac). I sama pozornica koju vuče sa sobom, ogavno. Jos jednom bravo Međimurci. Nije vam uspio podaliti.

VL
NI
Ninach
11:19 20.02.2011.

Pročitajući tekst u novinama ,iznenadio sam se da su Međimurci odbili gostoprimstvo \"Lijepe naše\" u Međimurju.Svaka čast na hrabrosti i odlučnosti da fakat prestane sponzoriranje jedne privatne emisije! Zaista je istina da Uvodić sam kreira koga će ugostiti u emisiji, a još je veća istina da to gostoprimstvo košta cca 50000 kn.Pa gospodine Uvodiću vrijeme je da pregledaš i shvatiš da su prošla \"dobra\" stara vremena.Hoćeš snimati i fino papati s 50-tak svojih ljudi,plati i snimaj!

VL
SV
svarun
15:19 21.02.2011.

pametni i racionalni medjimurci! valjda je uz tog uvodica jos jedino bilic dosadniji! taj cusspajz koji vodi uvodic je na nivou najgorih selskih zabava! ako je medjimurcima do promocije na vrhunskom nivou,pozovite \"lado\" i nek; vam oni na najvisoj profesionalnoj razini i na orginalnim lokacijama snime vase prekrasne pjesme i plesove! naravno, i vasa teta liza koja ima taj toliko nostalgican,arhaican stil pjevanja najblizi ,nazovimo to, orginalom... kad budete imali snimljen takav materijal na nosacima slike i zvuka,biti cu presretan sto ih mogu pokloniti prijateljima kao kvalitetan poklon. uvodic nek\' svoj cirkus vodi nekam drugam...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.